Van loonslaaf naar entrepreneur!

Na de feestelijke lancering van hotelrevpar.nl in januari 2016, mochten de slingers weer naar zolder en kon het echte ondernemerschap beginnen. De afgelopen 20 jaar heb ik mogen werken voor internationale hotel organisaties waarin ik alle ruimte heb gekregen om mijn kennis en kunde te ontwikkelen. Vaak een feest om te werken met specialisten binnen hun eigen vakgebied en ben hen alle dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gekregen, maar de entrepreneur in mij zat daar uiteindelijk niet op zijn plek.

Gedurende mijn zgn. " oriënterende periode" heb ik een bevriende hoteleigenaar geholpen met verschillende commerciële activiteiten en zo ontstond het besef dat daar niet enkel mijn kennis zat maar dat ik er ook erg gelukkig van werd. Het idee voor Hotelrevpar.nl was geboren!

Inmiddels ben ik bijna een jaar verder, een bevlogen jaar waarbij ik vele hotels naar een hoger commercieel niveau heb gekregen. Hoteliers die dagelijks bezig zijn met hun operatie maar waar vaak onvoldoende of soms zelf helemaal geen kennis aanwezig is op het gebied van Revenue Management en/of Online marketing technieken tbv conversie verhogende activiteiten. Te vaak zie ik websites die eerder een digitale brochure van het hotel zijn in plaats van Revenue generating machine.

De SEO wereld is niet enkel onmisbaar maar vooral een continue veranderende. Het is daarom essentieel om goed op de hoogte zijn van de ontwikkelingen en deze kansen direct te kunnen implementeren. De conversie resultaten die we hiermee geboekt hebben zijn ronduit geweldig te noemen en daarmee voldoende basis gecreëerd voor 2017.

Nu 2016 voorbij is, kunnen de slingers weer voor even aan het plafond. Het was voor hotelrevpar.nl en mijzelf een superjaar. Van drie specialismes begin 2016 ben ik ondertussen gegroeid naar vijf waaronder Recruitment. Hierbij breng ik mijn netwerk persoonlijk in contact met opdrachtgevers waardoor enerzijds vastzittende talenten een nieuwe frisse stap maken in hun carrière en anderzijds opdrachtgevers veel tijd besparen met werving en selectie.

Dank aan al die ondernemers die mij het vertrouwen hebben gegeven en kijk met erg veel vertrouwen naar 2017. Er liggen namelijk nog teveel hoteleigenaren te slapen. Het nieuwe jaar wordt er één om ze eens goed wakker te schudden!  Ken je zo’n persoon? Wijs ze dan op deze link waarbij ze in slechts 5 vragen te weten komen waar hun commerciële kansen voor 2017 liggen. Gewoon voor het oprapen!

Robert van Vliet - Revenue Specialist

RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: