banner revpar3

Hoe optimaliseer ik de website van mijn hotel?

banner revpar3

Hoe optimaliseer ik de website van mijn hotel?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Online Marketing is essentieel. Het hebben van een website alleen is niet meer voldoende. Zeker voor de hotellerie waar de eigen website niet enkel een digitale brochure is maar juist directe business moet genereren om zo de afhankelijkheid van de Online Travel Agents te beperken. Met de marketing budgetten van deze partijen kunnen de hotels niet concurreren maar zorg dan wel dat het maximale rendement uit je eigen site behaalt wordt.

Hierbij kun je niet meer zonder Online Marketing waarbij SEO (Zoekmachineoptimalisatie), Social Media strategie en Hotel Reviews samen met Online Reputation Management een essentieel onderdeel zijn om zo de conversie op de eigen site te vergroten. Doe je hier nog niets mee? Ik kan je hiermee helpen.

  • Online Travel Agents: voor onafhankelijk hotels niet meer weg te denken. Echter, wordt niet te afhankelijk. Met wat slimme tips kun je de conversie (reserveringen via de eigen site) verhogen. Uiteindelijk zijn dit de reserveringen met de grootste marge.
  • Analyse van de website: ik ben gespecialiserd in het analyseren van jouw website op functionaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en het creeren van een begeerte. Je ontvangt van mij een duidelijk advies waar de verbeterpunten liggen met tot doel verhoging van de conversie.
  • SEO tips: ik geef je duidelijke tips hoe beter vindbaar te worden binnen Google waarbij, in combinatie met analyse van de website, de conversie en dus directe boekingen vergroot wordt.
  • Online Reputation Management: Online Reviews zijn enorm belangrijk voor toekomstige gasten. Ik adviseer hoe hier mee om te gaan en welke tools hiervoor te gebruiken. Tevens kijk ik naar het huidige Social Media beleid en bied een passend advies hoe de betrokkenheid verbeterd kan worden.
RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: