banner revpar3

Hoe optimaliseer ik de conversie op mijn hotel website?

banner revpar3

Hoe optimaliseer ik de conversie op mijn hotel website?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Online Marketing is essentieel. Het hebben van een website alleen is niet voldoende. Zeker voor de hotellerie waar de eigen website niet enkel een digitale brochure is maar juist directe boekingen moet genereren om zo de afhankelijkheid van de Online Travel Agents te beperken. Met de marketing budgetten van deze partijen kunnen de hotels niet concurreren maar zorg dan wel dat het maximale rendement uit je eigen site behaalt wordt waarbij 20% mijn ondergrens is.

Hierbij kun je niet meer zonder Online Marketing waarbij SEO (Zoekmachineoptimalisatie), Metasearch strategie (Google Hotel Ads - Tripadvisor & Trivago) samen met Online Reputation Management een essentieel onderdeel zijn om zo de conversie op de hotel website te vergroten. Doe je hier nog niets mee? Ik kan je hiermee helpen.

  • Online Travel Agents: Voor onafhankelijk hotels niet meer weg te denken maar welke moet je kiezen? En, wordt niet te afhankelijk. Met mijn bewezen strategie kun je de conversie (reserveringen via de eigen site) verhogen. Uiteindelijk zijn dit commissievrije reserveringen met de grootste marge.
  • Analyse van de website: ik ben gespecialiserd in het analyseren van jouw website op functionaliteit, snelheid, gebruiksvriendelijkheid en het creeren van een begeerte. Je ontvangt van mij een duidelijk advies waar de verbeterpunten liggen met tot doel verhoging van de conversie.
  • SEO tips: ik geef je duidelijke tips hoe beter vindbaar te worden binnen Google waarbij, in combinatie met analyse van de website, de conversie en dus directe boekingen vergroot wordt.
  • Online Reputation Management: Online Reviews zijn enorm belangrijk voor toekomstige gasten. Ik adviseer hoe hier mee om te gaan en welke tools hiervoor te gebruiken. 
RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: