banner revpar3

Hoe krijg ik een hogere RevPar?

banner revpar3

Hoe krijg ik een hogere RevPar?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Revenue Management voor de hotellerie. Overgewaaid vanuit de luchtvaart deed Revenue Management zo rond 2005 zijn intrede binnen de hotellerie. Grote hotels en hotelketens hebben binnen deze discipline vaak enorme organisaties opgetuigd en kostbare RM systemen aangekocht om zo de laatste Euro uit de gast te verwerven. Voor de kleinere en onafhankelijk boutique hotels is dit financieel niet altijd haalbaar en wordt hierdoor vaak nauwelijks iets met Revenue Management gedaan.

Een gemiste kans natuurlijk! HotelRevPar.nl heeft gekozen voor een samenwerking met RevControl. Een gebruiksvriendelijk Nederlands Revenue Management Systeem met bewezen resultaat in groei van jouw RevPar. Samen met hen verzorg ik de koppeling met de PMS, positionering van het hotel ten opzichte van de Compset en de uiteindelijke strategie, inclusief pricing. Hierna onzorgt HotelRevpar 365 dagen vooruit het Hotel van zijn Revenue Management taken zodat zij zich volledig kunnen richten op de operatie.   

Voordat RevControl geactiveerd wordt, verzorg ik een introductie in de basis principes van Revenue Mangement. 

  • RM Introductie: Hiermee creëer ik het besef en importantie van Revenue Management. Dit tot doel dat dit een onderdeel gaat uitmaken van de dagelijkse operatie.
  • Positionering: Bepalen en analyseren van de Compset en jouw hotel hierin positioneren.
  • Prijsstrategie: Afhankelijk van de segmentering kijken we naar de ideale prijsstrategie per dag om zo op het juiste moment het juiste tarief te vragen aan de juiste gast.
  • Dag Typering: Geen dag is hetzelfde. Wel zijn er dagen die qua segmentering overeenkomen en op basis van historische gegevens deel ik elke dag van het jaar in en koppel daar een prijsstrategie aan. 365 dagen vooruit. 
  • RM Strategie: Met bovenstaande punten geef ik een helder advies welke strategie te volgen om zo elke dag de maximale kameromzet uit de beschikbare kamers te genereren.
RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: