banner revpar3

Op zoek naar Hotelprofessionals?

banner revpar3

Op zoek naar Hotelprofessionals?

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Het werven van hotelprofessionals voor je hotelorganisatie is een tijdrovende exercitie, daar waar het selecteren van de juiste mensen van strategisch belang is. Personele keuzes die men vandaag moet maken, beïnvloeden uiteindelijk het succes van uw hotel.

In de afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd van energiek en gemotiveerde "young" professionals. Ambitieuze en gedreven mensen waarvan er altijd een aantal gereed staan voor de “next step” in hun carrière of verbreding zoeken binnen hun vakgebied. Als jouw organisatie dringend behoefte heeft aan een front office, booking office of F&B manager. Chef de partie of sous chef. Administratief of hoofd technische dienst, neem dan beslist contact met mij op. Ik benader deze hotelprofessionals persoonlijk en ga met ze in gesprek.

Vele hotelprofessionals staan klaar om een carrière stap te maken en ik weet ze hoogstwaarschijnlijk voor je te vinden. Wanneer je meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan contact met mij op via onderstaand contactformulier.

RevPar Cal
Revenue
Management
Revenue
Management
RevPar revenue
Account
Management
RevPar Markt
Online
Marketing
RevPar Markt
Salesmanager
Ontwikkeling
RevPar Markt
Recruitment

Check in bij HotelRevPar.nl en vraag een vrijblijvend gesprek aan: